HjemPil til høyre ikon.TjenesterPil til høyre ikon.

Grunnarbeid og graving

Noen ganger må det graving til for å komme til på et sted du skal utføre arbeid. Vi har både små og store gravemaskiner, og hjelper deg med å utføre en så skånsom graving som mulig.
Grunnarbeid og graving

Noen ganger må det graving til for å komme til på et sted du skal utføre arbeid. Vi har både små og store gravemaskiner, og hjelper deg med å utføre en så skånsom graving som mulig. Hvis du for eksempel skal bygge et svømmebasseng er det nødvendig med graving. Vi gjør også komplette grunnarbeider for nye boliger, som sprengning av fjell, utgraving og massehåndtering.

Alle tjenester samlet på ett og samme sted

Velger du oss som anleggsgartner får du alt på ett sted, og du trenger ikke leie inn andre for å utføre graving eller grunnarbeid. Vi har også dyktige fagfolk som kan ta seg av grunnarbeid hvis du for eksempel ønsker et tilbygg i hagen.

Grunnarbeid for nye boliger

Skal du bygge en ny bolig kan vi ta deg fra ferdig prosjektert bolig, gjennom grunnarbeidet og frem til overlevering av hage. Våre dedikerte anleggsgartnere sørger for at du får drømmehagen, og er der hele veien fra grunnarbeidet til beplantning og bygging av møbler.

Millstein AS er din lokale anleggsgartner i Oslo, og betraktes som spesialister på grunnarbeid for uteområder, parker, bakgårder og større hager.

Vi holder til i Oslo og påtar oss oppdrag innen grunnarbeid i Oslo og Akershus. Ønsker du mer informasjon om vår kompetanse innen grunnarbeider og graving?

Du er velkommen til å ta kontakt på epost: post@millstein.no for mer informasjon. Vi trenger kun enkle stikkord for å veilede deg til rett løsning!

Anleggsgartnertjenester

No items found.

Har du et hageprosjekt, eller et ønske om å fornye ditt uteområde?

Millstein AS er din lokale anleggsgartner i Oslo. Vi hjelper deg med å utforme og skape den hagen du ønsker deg.
Kontakt oss