HjemPil til høyre ikon.TjenesterPil til høyre ikon.

Anleggsgartner

Millstein Anleggsgartner kan løse alle arbeidsoppgaver i hagen. Vi utfører alt fra murer, vegger og møbler til belysning, trær og annen vegetasjon. Har du lyst på ny platting, en elbil-lader eller et basseng?
Anleggsgartner

Millstein Anleggsgartner kan løse alle arbeidsoppgaver i hagen. Vi utfører alt fra murer, vegger og møbler til belysning, trær og annen vegetasjon. Har du lyst på ny platting, en elbil-lader eller et basseng?

Det er bare fantasien som setter grenser, og vi kommer gjerne med ideer og forslag. Vi kommer på befaring og gir deg et godt tilbud. Tilbudet inneholder alle materialene som skal brukes og arbeidet som skal utføres. Vi tar deg gjennom hele prosjektet og kommer med forslag til hvordan du kan få det beste resultatet. Fordelen med å velge en anleggsgartner er at vi ser muligheter overalt, og du får alt du trenger på ett sted. Etter arbeidet er utført tilbyr vi gratis kostnadsfritt tilsyn inneværende sesong, og et videreført tilsynsabbonoment dersom ønskelig. Når vi utfører tilsyn fyller vi eksempelvis på med bark, gjødsler og beskjærer. Tilsynsabonnementet er en viktig del av vedlikeholdet og har en høy verdi. Det gir deg en trygghet på at det vi har levert holder seg like flott i årene som kommer.

Anleggsgartnertjenester

Hagetrapper

Trapper kan være med på å gi hagen det lille ekstra. Det kan kan være en innbydende inngangstrapp med blomsterbed på sidene, eller en steintrapp som leder ned til hagen.

Les mer

Utbelysning

Ønsker du å lyse opp uteområdet? Vi kan installere belysning i mur, trapp, trær, på verandaen - hvor enn du ønsker! Et flott belyst uteområde gjør det ikke bare estetisk penere, men enda hyggeligere å sitte ute på kvelden.

Les mer

Utemøbler

Vi kan bygge ulike løsninger innen utemøbler for ditt uteområde, slik at du får plassbygde og skreddersydde møbler i hagen.

Les mer

Hagemurer og vegger

En hagemur kan være et verktøy for å skape mer plass i en hage, eller det kan være kun et uttrykk for formspråket i hagen.

Les mer

Hagetrær

Ønsker du et eller flere trær til hagen? Det finnes mange ulike valgmuligheter. Vi har kunnskap om beplantning og utforming, og sørger for at trærne du velger passer dine behov.

Les mer

Øvrig vegetasjon

Ønsker du deg et bugnende staudefelt eller et tilnærmet vedlikeholdsfritt inngangsparti? Vi kan hjelpe deg med å velge ut planter som passer ditt uterom!

Les mer

Overflater i hage og uterom

Vi kan utforme og levere en rekke ulike varianter overflater for hager og uterom. Når vi designer overflater sørger vi for at de glir sømløst inn i resten av hagen, og at de både ser bra ut og har en god funksjon.

Les mer

Basseng, stamp eller vann i hagen

Vi kan hjelpe deg med å planlegge og plassere badeløsninger i ditt uterom, som passer inn med hagens helhet og uttrykk.

Les mer

Har du et hageprosjekt, eller et ønske om å fornye ditt uteområde?

Millstein AS er din lokale anleggsgartner i Oslo. Vi hjelper deg med å utforme og skape den hagen du ønsker deg.
Kontakt oss